• Vinkit 07.03.2022

  Liverpool FC kauppa tarjoaa Pohjoismaiden suurimman valikoiman Liverpool FC retropaitoja 70-, 80- ja 90-luvuilta. Erityyppiset retropaidat ovat tuttu näky Anfieldin jalkapallostadionilla Liverpoolin pelipäivinä ja niitä on tarjolla hyvä valikoima netistä.

  Liverpool FC paidat netistä

  Liverpool FC:n menestyksekkyys toimii innoituksena Liverpool FC kaupan tuotteille. Netissä on saatavilla runsaasti esimerkiksi Liverpoolin peliasujen värimaailmasta vaikutteita ottaneita neule- ja collegepaitoja. Saatavilla on esimerkiksi punaharmaa collegepaita, jonka jäljittelee kauden 1986 värimaailmaa ja peliasua. LFC Heritage mallistoon kuuluu muun muassa punainen neule ja sen värimaailma on peräisin vuoden 1965 pelipaidasta Wembleyltä.

  Liverpool FC retro pelipaidat netistä

  Netissä saatavilla olevia Liverpool FC pelipaitoja on runsas valikoima eri kausien värien mukaisesti. Saatavilla on esimerkiksi kauden 1988-89 legendaarinen valkoinen pelipaita ja kauden 1997/98 legendaarinen keltainen v-kauluksinen pelipaita uudelleen versioituina.

  Liverpool FC pelipaitoja on saatavilla miesten, naisten ja lasten koossa ja useimmissa tämäntyyppisissä retropaidoissa on jonkin joukkuetta sponsoroivan yrityksen logo paidan etupuolella. Eri kausien inspiroimia vieras- ja kotipelien paitoja on myös erikseen saatavilla netistä.

  Liverpool FC neuletakit ja verryttelytakit netistä

  Liverpool FC kaupasta on saatavilla myös erivärisiä retro neuletakkeja. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi vuoden 1974 Cup finaalista ja Bill Shanklystä inspiraationsa saava punainen neuletakki ja brodeeratulla Livebird-logolla ja FA Cup Final -tekstillä varustettu musta verryttelytakki vuodelta 1986 uudelleen versioituna.

  Posted by Greta Hickle @