• Salibandy 06.11.2014

    Salibandy alkoi virallisesti Suomessa vuonna 1985, mutta rekisteröityjen pelaajien suhteen salibandy on nyt kolmas jalkapallon ja jääkiekon jälkeen. Suomen Salibandyliiton mukaan, salibandy on nyt suosituin koulu, nuoriso, klubi, varusmies ja työpaikka urheilu. Tässä blogissa voi lukea salibandy uutisia. Tuorein uutinen tällä hetkellä on salibandyliiton uuden puheenjohtajan ja hallituksen valitseminen. Se tapahtuu 29.11.2014.

    Nykyinen puheenjohtaja Mika Kaltala ei asetu ehdolle Salibandyliiton puheenjohtajaa valittaessa. Liittokokous, jossa puheenjohtaja valitaan tapahtuu Helsingissä. Mika Kaltalan kaksivuotistoimialan aikana heillä oli kolme ydin asiaa: Talouden tervehdyttäminen, organisaatiomuutos ja kolmas iso asia on ollut lajin medianäkyvyyden parantaminen. Nämä kaikki ovat kohonneet positiiviseen tulokseen ja hän on siihen hyvin tyytyväinen. Odotan ennen kaikkea salibandyliiton uudelta puheenjohtajalta sitä, että kehitetään koko salibandykenttää. Ei olla yhden suunnan edunvalvojia. Enemmän yhtenäistä toimintaa, jotta nähdään koko lajin etu. Laji menestyy yhdessä, ei yhtenäisiä seuroina tai pelaajina, Mika Kaltala listaa toiveita seuraavalle puheenjohtajalle. Tuukka Heinonen on yksi Liiton hallituksesta joka on valmis hakemaan puheenjohtajan paikkaa. Toivotaan että seuraavan kahden vuoden aikana yhteistoiminta jatkaa vahvistumistaan ja median kiinnostuminen myös vahvistuu.

    Sinettisesurojen edustajille tarkoitettu seminaari tapahtuu 01.11.2014 Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko, Aulangontie 93, Hämeenlinna. Seminaariin odotetaan Sinettiseurojen edustajat: nuoriso- tai valmennuspäälliköt, puheenjohtajat, hallitusten jäsenet.

    Euro Floorball Tourissa Salibandyn Suomen miesten ja poikien U19-maajoukkueet pelaavat omalla kotikentällä Hämeenlinnassa. Turnaus kestää kolme päivää ja Suomi kohtaavat Ruotsin, Sveitsin ja Tshekin maajoukkueet. Miesten joukkueet testaavat pelikuntoaan viimeisen kerran ennen MM-kisoja, jotka pelataan joulukuussa. Päivälipulla on pääsy kaikkiin päivän otteluihin. “Kansainväliset salibandy uutiset” kertovat mitä on tapahtumassa ympäri maailmaa.

    Posted by admin @