• Salibandy 17.11.2014

  Göteborg, Ruotsissa, on paikka missä tämän vuoden suurin urheilutapahtuma tapahtuu. Salibandy maailmanmestaruuskisat alkavat Göteborgissa 5.12.2014. World Floorball Championships (WFC) järjesti partneri kokouksen ja kolmekymmentä ihmistä partnereista ja järjestäjistä otti osaa kokoukseen ja esitti oman osuutensa kuinka he antavat oman panoksensa tapahtuman onnistumiseen. Lisäksi MM edustajat puhuivat tapahtuman PR:sta ja markkinoinnista sekä kuinka pidetään hauskaa Fun Zone:lla.

  Uskomme että järjestelystä on tullut vallan mainio ja odotamme hyvin onnistunutta tapahtumaa! Yli kuusikymmentä tuhatta katsojaa on jo lupautunut olemaan paikalla ja seuraamaan jännityksellä, kuinka 16 parasta joukkuetta taistelevat mitaleista Göteborgissa, Ruotsissa. MM-kisat pelataan kaupungin keskustassa, joka on pienen kävelyetäisyyden päässä hotelleista, ravintoloista, ostosmahdollisuuksista ja Lisebergin huvipuistosta.

  Aivan läheltä löydät “Fun Zone” huvialueen jossa on valtava määrä perheystävällistä toimintaa kaikenikäisille. Nuorisolle on salibandy turnauksia, pelejä ja koko perheelle tarkoitetut yllätykset ovat vain osa kaikesta toiminnasta. Fun Zone on ilmainen ja se on avoinna 11-14 joulukuuta.

  Kisojen aikana voit myös kokea todellisen ruotsalainen joulun, koska vuotuinen Joulukaupunki tapahtuu samaan aikaan. Jouluvalot heijastelevat kaduilla, on monenlaisia konsertteja, hauskoja tapahtumia ja useita joulumarkkinoita.

  Mestaruuskilpailujen avaus järjestetään ulkona kaupungin keskustassa, samaan aikaan kun avataan Joulukaupunki 5. joulukuuta.

  IFF Salibandyn MM 2014 on Ruotsin suurin vuosinen urheilutapahtuma. Kisojen virallinen kotisivu on www.wfc2014.com. Lippuja kisoihin voi ostaa vaikka www.ticnet.se:stä.

  Posted by admin @